Menu

پرسش و پاسخ

بومی سازی شده توسط محمود نورایی - www.nousoft.ir
16 بازدید
در انتظار پاسخ

مشاوره

باسلام وخسته نباشیدخدمت پزشک  گرامی ،من خانمی ۴۸ساله ام‌. سال قبل (،آذرماه ۹۷)به دلیل فیبروم وخونریزی مقاوم به درمان ومواردی دیگر،هیستروکتومی بروش لاپاراسکوپی  شدم ورحم ودهانه رحم وتخمدانها کلا حذف شدند،درنتیجه ی پاتولوژی رحم ودهانه رحم وسایرقسمتهامشکل بدخیمی نداشتم وکیستهای نابوتین دهانه رحم مشاهده شده بود که دکترمعالجم گفتندمشکلی نیست  ،آخرین آزمایش پاپ اسمیرم قبل ازعمل ، درتاریخ ۹۶/۳/۶بروش لیکوئید بیس بودوجواب منفی وگریدیک بود،من تاکنون تست اچ پی وی ندادم ودکترمعالجم گفتندباتوجه به اینکه  دهانه رحم برداشته شده ونتیجه پاتولوژی مشکلی ندارد نیازی به انجام تست اچ پی وی نیست  ،ولی برای اطمینان میخواهم نظرشماپزشک محترم را هم  بدانم ،باتوجه به سنم (۴۸سال ) وشرایطم ومواردی که شرح دادم ، ازین به بعد (بعدازهیستروکتومی وازسن ۴۸سالگی به بعد)انجام تست hpv وهمچنین غربالگری ازجهت سرطانهای واژن وناحیه تناسلی ومقعد برای من الزامیست ؟!(درصورت لزوم چه مدت بعدازعمل وهرچندسال یکبارباید انجام شودوبرای انجام این غربالگریها باید به متخصص انکولوژی زنان مراجعه  کنم؟ ؟)ممنون میشوم پاسخ سوالات راداده وراهنمایی کنید.باتشکروسپاس بسیارفراوان 

نازنین نازنین
پرسیده شده 08/06/1398 11:39
  • اچ پی وی وسرطانهای زنان
افزودن نظر
آخرین فعالیت 09/16/1398 14:52

1 پاسخ

  • پاسخ داده شده 09/16/1398 14:52
    مهدیه صنعتی
افزودن یک پاسخ